Pengikut

Khamis, 23 April 2009

cinta kau dan aku - siti rosmizah


kisah yg penuh dgn citer2 yg berlegar di ruang lingkup kehidupan kita.
hasad dengki, kasih sayang, tamak haloba, tawa, menangis........

jatuh cinta pandang pertama, kawin, cerai........
mmg menyakitkan...

wlpun aku benci dgn watak2 farah n suraya tp itulah nasi
tambah dlm kehidupan kita.

farish hakimi + farisya........
aku dibuai perasaan kala dorg di lamun kasih sayang
hehehehehe kena ada feels tu

7 ulasan:

Insaflah berkata...

Teruskan membaca ...

illaieylla berkata...

aduhai 'insaf' tul ni....
sapekah wahai gerangan di sana

terima kasih kerana sudi menjengah blog ini

akan terus membaca selagi ada kudrat ini

diyanne_85 berkata...

caya la... cite novel ni best sangat! chaiyok! chaiyok!

sue onn berkata...

dah tukar jd blog ulasan buku ke?
bagusss..teruskan usaha umi la

illaieylla berkata...

cacamarbla la sue......

sekadar melayan angin pale yg x berapa betul gara2 x cukup tido ni je

ely berkata...

novel ni best2 sangat
sangat menghiburkan..
taniah buat kak ros...
bila nk hasilkan novel yang terbaru?saya suka sangat karya kak ros.

JULIE berkata...

sy da bace dua2 novel - andai itu takdirnya & cinta kau dan aku...
mmg best giler!!!
x sbr nk tggu next novel

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails