Pengikut

Khamis, 23 April 2009

Berbezakah kita.......





MENGAPA KITA BERBEZA??????



KENAPA!!!!!


BERBEZA SANGATKAH KITA?????

10 ulasan:

fecca berkata...

(T.T)

Ya Allah,
Damaikanlah hati kekandaku, Ruzilawati Binti Mohd Padzil...

ammiinn...

p/s: kucing tuh cute... nmpak "gebu" gitteww...

:)>-

illaieylla berkata...

tx adindaku fecca
mmg tgh mencari ketenangan yg susah utk diperolehi lately ni.

kucing tu namanya yujin (heroin winter sonata) tp sejak dia jd ibu ni dah kurang gebunya

The Hobbit Frodo berkata...

huhuhuhuhuhuhuhu ~~~

memang berbeza ler kak illa n kucen yujin tu ~ takkan sama !!! huahuahua!!

(Semoga ketenangan akan sentiasa bersama kak illa ... semoga derita tuann hamba akan menjadi milik hamba dan kebahagian hamba menjadi milik tuan hamba)

Salam buatmu wanita yang dirahmati ... InsyaAllah

Ikhlas
-Orang Luar Pintu-

illaieylla berkata...

tuan hamba dan hamba...
mmg sastera abis si nain ni
doalah derita bahagia tu akan jd mcm yg hamba n tuan hamba ckp tu
(pening.......)
anyway tx my dear bro

sue onn berkata...

apa beza kucing dgn kak illa ke?....nak kena bg tau ke?...

hehehe kucing nie kalaulah mamat vietnam nampak abis kena goreng nie..

ahaksss..

kerana perbezaan itulah kita jd istimewa antara satu sama lain. kerana kelemahan dirimu adalah kekuatan dirinya dan kekuatan mu itu kelemahan dirinya..

kita bukan lah sesapa...

illaieylla berkata...

alah sue ni.....
kan ayat berkias je tu yg tersurat tersirat ke something like that la hehehe
mana blh ckp direct kang ada kena pancung

kucing tu sbg simbolik je. mama sayang junsang, yujin, miasara, sunan, yujin junior the beast..

SAYANG SARAWAK berkata...

setiap ciptaan telah dikurniakan kepadanya sifat-sifat serta keperibadian yg tersendiri. yg menjadikannya berbeza ialah bagaimana proses pembesaran dnan kedewasaannya berevolusi d persekitarannya yg tersendiri..

Linda Amri berkata...

salam illa,

aku pun nak ckp cam sue onn cakap.

kau tanya perbezaan kau ngan kucing tu ke illa? kalau yg tu, mmg nampak sangatlah perbezaannya hehe

klu kau tanya kenapa kita sesama manusia berbeza? sememangnya setiap manusia itu berbeza, sedangkan kembar seiras pun ada beza inikan pula yang tak berkembar.

mmg betul katamu wahai sue onn, kita ini pelengkap antara satu sama lain, sbb itulah kita berbeza

emmm... asyik ada masalah je illa ni, takpe takpe setiap masalah itu menjadikan kita semakin matang kan.

ni ramai dah pakar kaunseling nih, takkan tak ok kot

illaieylla berkata...

ye ke linda....
kucing tu simbolik je la
bkn asik ada prob tp surrounding kiter ni yg jd penyumbang prob not to mentioned that particular ppl or what type of it, can't reveal it

x pe, apa guna jd manusia kalau tidak diuji kan. redha je lah

baila,bella berkata...

wah cantiknya kucing????
gebu...rasa cam nak pegang je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails