Pengikut

Rabu, 10 Julai 2013

3rd year berpuasa

yey yey
this is my 3rd year berpuasa as a wife and as a mother.....alhamdulillah

seriously aku still tak percaya dengan apa yang aku ada sekarang. dulu2 hidup bujang yang penuh kelam kabutnya ya ampun....rasa cam nak mati je. tapi allah tu maha pengasih maha pendengar segala rayuan insan hina dina ni kan....terima kasih ya allah atas segala aturan mu

ok dah jangan sedih....tu cerita lama. kita harus move on dengan hidup baru yang lebih diberkati kan.

puasa kali ni bersama dengan si kecik tu. hah nasib baik sahur tadi dia tak bangun....selamatttttttttt dari kekacauan raisha hahahaha. malam tadi suami dan anak2 dah mengerjakan solat terawih tapi sayang umi bercuti lak emmm. tak pe lah, lagi pun raisha kecik lagi nanti dah besar kita pergi berterawih sama2 dengan ayah abang kakak ye sayang raisha. then pahala yang dibuat kat rumah tu pun dah berkali ganda hehehe dan2 je

ok lah selamat berpuasa semua ye

4 ulasan:

Kay Azhar berkata...

Apa lauk istimewa yang akak nak masak bulan ni? Hehe.

illaieylla berkata...

emmm lauk eh
oii bnyk list dlm kepala ni dik tp tgk mana sempat ke x je kannnn

tp syukur sbb suami akak rajin gak memasak so senang le keje

Kay Azhar berkata...

Wah..Bonus tu. Ok, andai satu hari nanti saya ada berkunjung ke tempat akak bolehlah saya merasa air tangan dua-dua. Jangan pula celup tangan dalam air kosong pastu bagi saya minum je. Haha :D

illaieylla berkata...

weh ktorg x wat le main celup2 tu tp raisha mmg wat keje tu. time nak bukak pose ha cpt je tangan kecik dia zuppp masuk dlm cawan hehehe

dik oit....awk punya satu hari tu dr dulu lg kan hahahaha ye lah x de rezeki nak jumpa akak kat sini kan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails