Pengikut

Khamis, 22 April 2010

roza nak pergi dah...

ada pertemuan, ada perpisahan....ada permulaan, ada pengakhiran. cam tu lah putaran hidup kita kan.


short brief sket psl roza ni. aku kenal dia sekitar thn 2002 or 2003 cam tu lah masa keje kat 1 tempat yg menyebabkan kami sama2 melalui saat suka duka, prnh tau menangis sama2. roza di bhgn akaun dan aku all rounder.... jap jd pa, jap jd secretary, jap jd administrator....


then kami terpisah jap, pas tu thn 2008 kami berjumpa balik bila roza mintak nak keje dgn company yg aku keje skrg. tp skrg alahai roza nak tinggalkan aku n kawan2 kat sini lagi....biarlah demi masa depan dia kan. roza sepanjang yg aku kenal dr dulu hingga kini dah 100% berubah. dulu dia jenis yg takut or mgkn hormat la dgn superior, tp skrg dia dah makin confident utk berdepan dgn pelbagai karenah baik dr bos or colleague, pertahankan apa yg dia rasa betul. tak de perasaan takut yg tak ketahuan tu....heheheh roza roza....last day roza is on 27.4.2010 ni.




inilah roza yg aku kenali dr dulu sampai skrg. hehehe ni pic masa kat tioman...tetiba tingat yg roza takut2 nak snorkeling... ye lah coz dia tak join ktorg training a day before nya.


ni ktorg wat among us utk farewell dinner for roza. sori bos, actually we all merajuk so that's why le u're not invited hehehe mampus aku kalau ada yg bg tau kat bos ni. pic kat dlm east grill, jln beserah tu gelap je so aku tak leh publish kat u all just makanan aku je korg blh tgk ye. mlm tu aku mkn mix grill yg menunya ialah chicken chop + fish chip with black pepper sos. then aku mkn bread pudding with aiskrim....mmg feveret aku le tu. pas tu balik rmh cam biasalah mkn ubat hahaha coz rasa bersalah mkn bnyk sgt


ok yg ni farewell lunch yg bos aku belanja. bos dah ok tp ada lak sorg colleague aku merajuk aduhaiii. ni ktorg mkn kat new horizon garden restaurant, kat depan berjaya megamall. antara menunya ialah siakap with 3 taste, kerapu masak sweet sour, lemon chicken, chicken with nestum, kerabu mangga, japanese beancurd, black pepper beaf, butter prawn, udang masak apa lak lg 1 ayoo lupa lak, tomyam....tu je kut hehehe
aku rekomen korg dtg mkn kat sini coz kalau ikut tekak aku mmg sedap le tp hehehe tau le tekak korg kang mkn kata tak sedap lak kan. utk mkn ni bos aku dah bg menu siap2 tp sampai kat sana aku pilih set utk mkn 10-12 org dgn harga RM197.00++ with big portion then yg lain tu aku n colleague tambah sket utk medium portion lak


selamat tinggal roza....semoga kat tmpt baru nanti jgn lupakan ktorg dah le esp akak ni....ayooo sob sob sob sedih tau.... roza leave us for her better career enhancement, wish u gud luck. nnt calling2 le ok

7 ulasan:

sue onn berkata...

nie citer pasal roza ke citer pasal makan nie?..konpiuslah..ahaksss

illaieylla berkata...

lah 2 2 le...kan farewell kena disertai dgn mkn2 sekali hehehe.

nape, terliur la tu hahaha

PUTERI HANNAN(FATIN) berkata...

mesti sedih kan... satu pertemuan akan ada perpisahan.... :D.

illaieylla berkata...

tu la fatin wei...

sue onn berkata...

kita bertemu pastu time berpisah takde mkn2 pun..main balik jek..

Zonan berkata...

Assalamualaikum

Sue jom terjah Kuantan...

Leh Kak Illa belanja makan...sti

illaieylla berkata...

wsalam farid

meh le dtg bwk suku sakat sekali ye. blh je akak belanja errr tp farid bayar ok hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails