Pengikut

Ahad, 28 Jun 2009

pengasas ramfc ke kuantan

yeyey elle, pengasas ramlee awang murshid fan club dah menjejakkan kakinya ke kuantan bersama2 adik beradiknya pd 26/6-28/6. yg lain tu ehem bila lg ek......((maaf la pd yg terkena tu ye hahahaha))

kpd geng ramfc, korg tatapilah gmbr2 yg sempat di snap ((sikit je lah ye.... ni pun baru lps borak dgn farid..... katanya 1st day in the morning esok dia nak tgk entri ni...... mengada tul farid tu hehehe))


ni kat stable cherating coz fiqriat, anak sedara elle nak naik kuda









ni mkn n minum ptg kat gerai nama mok naa, kat tanjung lumpur. mcm biasa ada makanan pantai timur, ada ikan/sotong/udang celup tepung. yg nmpk kepala tu ialah adik elle, bakal pendakwa raya hehehe





last snap b4 elle n adik beradiknye bergerak balik ke kl












so cam ner farid.....dah puas hati. kan akak ckp masing2 sempoi je esp akak ni hahahah.

16 ulasan:

Zonan berkata...

Assalamualaikum

x berape puas hati sgt sbb x gambar utama (ayam masak lepak cili api)

Klu ade Sue tu... Confirm dia ambik gambar tulang ayam je.. Huahahaha

TQ for the pic...

For other RAMFC tolong jwb soalan ni utk Papa Ibad...

Kenape ade org nak upload kat Face Book tp x nak masukkan gambar kat Blog nyer?

Soalan Teramat Cepu Emas...

Huahahahahaha

illaieylla berkata...

wsalam
alah mengada tul farid ni, siap bg soalan cepu cemas ek.....

kan dah wat entri ni
ada kena cubit gak papa ibad ni

dah, jgn nak bnyk songeh.....
tgk je lah pic ni

datomarsani berkata...

waaa, k.elle g kuantan~ mesti best!
(best ker?)

aik? mana gamba mkn2 kat umah awk?

illaieylla berkata...

best x best kena tny elle la elly oit...

tu la, lupa lak nak snap pic masa elle dtg lunch kat rmh tu kan.....

Abang Long berkata...

Hmmm .... agaknya kenapakah si Elle Darling pergi ke Kuantan tanpa Abang long ?

Linda Amri berkata...

komen saya?
- illa seksi la beb! ((pakai tudung tetap seksi wooooo))

jwpn kpd soklan cepumas zonan?
- nasib baik aku tak kemaruk face book ((sapa ada face book & kemaruk sesangat tlg jawab soklan ni))

soalan buat illa?
- takde tmpt menarik lagi ke kat kuantan tu yang boleg menarik kitorang spy tak sabar2 lagi berkunjung ke sana? klu setakat zoo apa kelas...

((maaf kalau aku terlampau gerek sehhhhh))

illaieylla berkata...

puan linda oit.....
kat ner lak ada zoo nye
zoo tu pun idup segan mati x tau
((apesal linda tertarik sgt dgn zoo ek......emmmm))

alah linda search la kat internet under tourism phg, 4 sure ada citer psl tmpt2 menarik kat sini

seksi ke? oh no........

Linda Amri berkata...

alamak illa mrh aku ke? sampai dia panggil aku PUAN atau dia nak aku panggil dia CIK illa? muahahahahahaa

zoo takdek ye? bkn apa, aku dah bosan dah tgk binatang nih... tp anak aku tak bosan lak klu boleh dinosaur diorang nak tengok illa... kat pahang takdek zoo dinosaur ke?

seksi? mmg ko seksi illa... hehe ((aku rasa aku nak lelong illa le lalalalalaaa))

sue onn berkata...

booommm... abis berkecai..hancur hatinya..ahaksss.kena baling dgn periuk api..larikkk... ( siap ada ayat perli aku tu...))

illaieylla berkata...

sue......
hahahahaha
sbb tingat kat sue la tu tau

kif_0206 berkata...

hehe mmg org kuantan :P

illaieylla berkata...

ye kif
mmg akak org kuantan pun
nape..... lain mcm je ayat tu
jeng3 apa la dia nak ckp tu ek

kif_0206 berkata...

uikh..mmg hebat PSIKOLOGI akak..hehe sy ramai kwn org pahang.. ;p

illaieylla berkata...

oooo ye ke....
kalau cam tu tmbh le akak dr kuantan jd kenalan geng pahang lak kan
hehehehe

Handycrafts berkata...

great your blog and nice

illaieylla berkata...

thanks handicrafts

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails