Pengikut

Ahad, 21 Disember 2008

Boringnyeeeee..........

Hari ni genap seminggu slps aku dibedah, bosan................ Rutin harian ku selain drpd makan ubat mcm yg doktor tetapkan, aku mengadap laptop utk berborak dgn kawan2 di kelab RAMFC. Bukak YM utk borak2. Hilang sikit bosan ni. Selain drpd itu, aku berjaya mhabiskan mbaca novel CHINTA dr Norhayati Berahim dan Kenangan Terindah hasil karya sape ntah. Ni la novel2 yg ku baca yg telah dibeli oleh Kak Lily kat Popular Megamall. Aku pesan gak srh dia tgk kut Personal Justice dah sampai tp katanya blm ada lg kat Popular.

Terfikir pulak, apa yg aku nak buat esok.

3 ulasan:

Nadine Zuharra berkata...

banyakkan rehat kak Illa..saya doakan moga2 akak segera sembuh..
mm,kalau sakit appendix ni,lepas buang,ape effect positive/negativenye pada kita ye..?

illaieylla berkata...

ok tq nadine.......
ntah le x tau lak apa effectnya, nnt akak tny surgeon ari rabu ni ye

Abang Long berkata...

Semoga cepat sembuh. Sudah dapat emel dari Abang Long ?

SALAM MAAL HIJRAH.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails