Pengikut

Jumaat, 7 November 2008

akim ramfc lak tag ni......

Akim.........harap apa yg akak jwb ni memuaskan hati he. Ambik kesempatan MC hari ini, demam sbb tu la ada masa nak jawab ni.


1.Apakah benda yang paling penting dalam hidup kamu?
Family, sahabat, handphone.........


2. Apakah benda terakhir yang anda beli dengan wang sendiri?
Novel........


3. Di manakah tempat impian perkahwinan anda?
Tempat? emmm x penting sgt kut, yg penting dikelilingi & diraikan bersama family, sahabat.......


4. Berapa lama anda rasa hubungan anda akan berkekalan?
Hubungan? Kalau dgn family & sahabat mst la buat selama2nya


5. Adakah anda sedang di lamun cinta?
Tidak.........


6. Dimanakah restoran terakhir anda makan malam?
Kat Relax food court, emmm sedapnya bread butter pudding icecream yummy...........


7. Namakan buku terakhir yang anda beli?
Tunggu teduh dulu, Faisal Tehrani; Tangisan Berdarah, Hasrudi Jawawi; Aura Cinta, Aina Emir


8. Apakah nama penuh anda?
Ruzilawati binti Mohd Padzil


9. Anda lebih senang dengan mak atau ayah?
Mak


10. Namakan seseorang yang anda ingin jumpa untuk pertama kalinya dalam hidup anda?
Teringin sgt nak jumpa Datuk Tuan Guru Nik Abdul Aziz,


11. Christina atau Britney????
Maaf, tidak berkaitan


12. Adakah anda mencuci pakaian anda sendiri?
Emmm kadang2 je


13. Tempat yang paling seronok anda mahu pegi?
Dlm list bnyk, tp tak decide lg mana nak pergi dulu........


14. Pelukan atau ciuman?
Both kut he3


15. Butirkan 5 perkara tentang orang yang tag anda
> Nama dia Akim
> Aktif dlm RAMFC
> Keje kat TM, Cyberjaya (ingat sbb dkt dgn tmpt keje adik ipar, Shell he3)
> Org Penang
> Blog dia http://simurl.com/akim


16. 8 perkara yang amat saya gilai
> perfume
> makan (tp kena control, kalau x he3)
> shopping
> travel
> baca novel
> chatting
> tgk gelagat org
> memasak (kut he3)


17. 8 perkataan yang sering di ucapkan lah
> salam
> ooo ye ke
> alright
> oic
> mengada la
> alaaaaaaa
> tak suka la
> helloooo


18. 8 buah buku yang paling terbaru di baca
Emmm x ingat la tp antaranya HSP, Peipan, Anugerah Pertama, Tunggu Teduh Dulu....


19. 9 lagu yang boleh saya dengar berulang kali
Ayat2 cinta (Rossa), Love story (ori song by sape ntah nama minah saleh 2), Winter sonata (versi korea, sedihnye), I can't live, My heart will go on, Atas nama cinta, Biarlah rahsia (Datuk Siti)......tu je la


20. 8 perkara saya pelajari tahun lalu
> nilai perkara sedalamnya
> jgn letak kepercayaan 100%
> bahagiakan diri kita dulu
> bersedia utk hadapi segala kemungkinan yg tidak berbau
> ntah la, tak ingat apa dah he3

3 ulasan:

akimsensei berkata...

wah kak illa, baru tau akak gile perfumes.. omt, hasrudi jawawi tangisan berdarah tu dh komen kt blog akim. memg betul, 1st novel dia. baru 22tahun la kak. mantap seh. bleh geng ng dia plak pas ni.. haha..

darling elle berkata...

byk jawapan berlapik nie....

sue onn berkata...

dia jaga perasaan elle..hahaha tu di lapik2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails