Pengikut

Isnin, 17 Jun 2013

jalan2 ke pavilion

ajakan suami ke pavilion memang payah untuk ditolak. masa ni kami dah check out dan plan nak gerak balik ke kuantan la. tapi alang2 suami dah ajak so ikut je. 

kat sini umi shopping barang2 nak berenang (hah berenang!!! macam la terror sangat ye hahaha sabo je lah), beli baru raisha, beg sekolah nina dan lunch. heaven betul kan

ok sayang....stand up properly i want to snap your pic. masa ni suami balik semula ke kereta sebab handphone tertinggal

i love this pic

ha tu lah kasut, baju, seluar baru hahaha pakai terus ye. haruslah sebab nak jenjalan kat pavilion kannnn. baju putih tu a bit nipis  so terpaksalah umi pakai dengan jaket

duk diam2 adik kakak....umi nak snap pic ni

jom jom. amboi kusyuk raisha tengok kamera ye

2 ulasan:

Kay Azhar berkata...

Wah lama tak ke sini, lama tak nengok dak cik tu, terasa gak membesonya. Hoho. Siap shopping pavi lagi.

illaieylla berkata...

tu la sape suh x jenjln kat blog comel ahkak ni kannnnnn

aah mmg makin membeso dgn pelbagai keletahnya....nikmat sbg umi tu hehehe

ala soping biasa2 je dik

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails