Pengikut

Isnin, 18 Januari 2010

ada apa dgn AJL...


Minggu lepas, blog Jejaki Tinggalan Rasul (JTR) mengajak anda memerhati dalam Negara kita sendiri apa yang telah dilakukan oleh si Antichrist berkaitan dengan senibina KLCC. Terdapat pelbagai clue-clue menarik yang sangat memeranjatkan bagi mereka yang asing dalam dunia penuh penipuan ini. Kali ini saya pula ingin mengajak anda, selepas anda gembira dan puas menonton Anugerah Juara Lagu ke 24, mengenai apa yang ada pada malam AJL 24 dengan tema Origami tersebut?

Saya tidak mahu berkata mengenai dosa atau tidak diadakan program seperti itu kerana saya tahu anda lebih arif mengenainya. Apa yang membuatkan jari jemari saya menekan papan kekunci di laptop ini adalah untuk memberitahu dan berkongsi dengan anda illuminati sial ini memang sudah lama wujud di tanah air kita. Cuma sejak-sejak kebelakangan ini, mereka seolah sengaja menampakkan wajah mereka yang ditutupi ‘kain hitam’ itu.

Cadangan: Adalah lebih baik kalau anda boleh tonton kembali AJL 24 di website
www.tv3.com.my selepas anda baca apa yang saya dapati dari siaran tv tersebut.

1) Pertama sekali, sila perhatikan gambar dibawah ini;











Apa persamaan dengan scene yang disnapshot ini?








Adakah ini satu kebetulan?

2) Yang kedua, anda juga mungkin dapat lihat apa persamaan penari-penari ini dengan salah satu dari kerabat-kerabat firaun yang dipercayai oleh mereka mempunyai suatu yang berkuasa?












Mungkin anda tidak hairan kerana sudah terlalu banyak kostum ala-ala bangsawan firaun selalu dipakai dalam acara-acara sebegini. Tapi, mengapa ingin dipertontonkan sangat si firaun yang telah dilaknat ini? Untuk mengetahui jawapannya, anda perlu buka fikiran anda dan fikirkan tentangnya…


3) Yang ketiga, Alyah yang merupakan finalis AJL 24 mengenakan gaun merah ala-ala lady in red.








Ingatkah anda lady in red? Mungkin ada diantara kita yang kurang tahu. Jom kita saksikan video ini.



The Arrivals ap 13

Jadi apa yang dipakai oleh Alyah? Mungkin ada di antara kita kurang senang dengan persamaan ini, terpulang kepada anda. Bagi saya ini merupakan satu rancangan tertutup dan saya juga percaya yang di atas pentas itu juga tidak tahu menahu mengenai semua ini. Kebetulan? saya kata tidak.


Jom kita lihat apa yang seterusnya. Anda mungkin ada yang sudah tahu mengenai the Master Carpet, turut dikenali sebagai Checkered Floor, tetapi bagi yang belum tahu, sila ambil tahu. Ini adalah gambaran jelas mengenainya.









Adakah ia juga ada di AJL 24? Ya, memang ada.












Kenapa dihamparkan juga? Ini juga terdapat di tali pengikat gitar yang dipakai oleh Bunkface dan beberapa orang guitarist yang lain. Cuba lihat gambar di atas.

Dan apa pula ini?





Apa persamaannya?




Ini adalah merupakan logo salah sebuah kumpulan nyanyian di Malaysia. Anda dan saya mungkin sudah sebati dengan nama Search. Terlalu ketara persamaannya. Saya tidak perlu menulis panjang kerana anda telah berfikir dan terfikir apa yang saya akan tulis.

Pembaca sekelian, selalu dikatakan, ini hanya merupakan satu kebetulan sahaja. Tapi benarkah ia sebagai satu kebetulan? Kalau anda teruskan pandangan anda seperti itu, anda mungkin salah seorang mangsa makhluk perosak yahudi. Saya percaya bahawa apa-apa yang terjadi hari ini, bukan lagi kebetulan bahkan ia diatur sebaik mungkin. Untuk apa? bagi memperlihatkan kepada anda bahawa ia suatu kebetulan. Bebaskan minda anda...


*penambahan:


Lihat ditangga turun naik di atas pentas ini. Terdapat susunan cahaya berbentuk piramid. Lihat snapshot di bawah.







Sekadar penambahan. Terima Kasih.


***sumber : dari jiwang.org

8 ulasan:

jane berkata...

serius shitt!!!!!!!
sbb tu sy tak tgk kak illa...

mmg ade hidden agenda..

ALLAH..subhanallah...lindulingilah kami semua dari semua ini ..

illaieylla berkata...

akak tgk tp dlm hati terdetik gak cam ada something.

tu lah...semoga kita semua dilindungi allah selalu

Frodo Baggins berkata...

Dah notice mende ni bila ada chck flor tuh kak illa. uikkk lain mcm jer.. tp org sorak semer tu .. leka mana sedar. g pun kata dlm hati ... kebetulan kot! then bila search kuar ngan mata satu tu!! pergghhh fremsion gilerr!! time tuh mmg dah cuak daa..


semoga kita dilindungi


>>_____<<

illaieylla berkata...

tu la kan nain....
benda2 ni dia masuk secara diam n senyap2...

emmm dunia dah akhir zaman kan dik

subhanallah...

ikutdaymay... berkata...

ye la Illa! kita ni sebenarnya dah dijajah minda oleh puak2 yg nak merosakkn umat Islam kat Malaysia nih..kita je kurang sedar. Sudah sampai masanya majlis2 ugama dibuat secara besar2an ni tidak majlis hiburan je org buat besar2an. agak2 sape yg bertggungjawab perlu buat senua tu ye?

ikutdaymay... berkata...

betul tu illa! kita ni x sedar yg kita dah dijajah minda scara diam..sudah sampai masanya kita buat majlis ugama scara besar2an ni tidak, majlis hiburan je org nak buat..semoga Allah memberi hidayah pada kita semua serta sentiasa dilindungi dari anasir2 jahat tu..

illaieylla berkata...

kan ikutdaymay....

semua ni bertolak dr hati, iman di dada. hiburan tu x slh tp kalau dah diselitkan dgn unsur2 cam tu so dah terang2 jd slhkan.

apa yg penting ialah...jgn kita terpesong sudah dan tanpa disedari dakyah2 tu makin lama meresap ke dalam jiwa dan sanubari kita n generasi yg akan dtg ni.

subhanallah...sy x pandai nak menghuraikan lbh lanjut berkaitan agama ni kerana sedar ilmu pun cetek je...ni sekadar pandangan sy sendiri.

Razif Radzi berkata...

Salam..
sebenarnya benda ni dah lama..skrg dah mula serius nampaknya..
bermula dgn pendedahan mastika,illuminati dah pon terang-terangan..
maka marilah kite berdoa supaya terselamat dari tipudaya dan fitnah dajjal..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails