Pengikut

Selasa, 8 Februari 2011

hepi birthday anak2 ku...

ni namanya entri terlewat sesangat wokeh.... dah masuk tahun baru di bulan ke dua jadi ada anak2 ku yang menyambut birthday dorg recently. walaupun lewat tapi aku nak wish gak kat dorg errr selain tu boleh gak perkenalkan muka dorg kat blog ni kan hehehehe.



18.1.1989
hepi birthday elin aka princess (ayah dia panggil).
ni anak ke2 dalam famili ku.
skrg elin study kat uniten muadzam n dijangka grad bln 4 ni.




4.2.2004
hepi birthday to our youngest kid, nina.
soalan maut yg selalu nina tanya ialah "umi bila nina nak dapat adik"
blur jap hehehe

nota kaki: aku tak tau apa perasaan dorg punya ibu seperti ku tapi bagi aku yang tidak pernah memiliki anak sendiri aku treated them as my own kid....love and kisses from umi

2 ulasan:

NAD_YA berkata...

kiutnye baby kat sbelah neh :)

illaieylla berkata...

nad ya....
bnyk baby kat sblh tu...yg mana 1

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails