Pengikut

Sabtu, 8 Mei 2010

akademi fantasia 8 yg suram

cam ner aku nak mulakan citer ni ye
ok cam ni lah...aku tau pengikut akademi fantasia ni mmg ramai kan
bermula dr juaranya AF1-vince, AF2-zahid, AF3-mawi, AF4-faizal, AF5-mila, AF6-stacy, AF7-hafiz

dolu2 la kan....aku ni mmg minat sgt tgk af ni. kalau time diari af tu mmg aku tak leh gi mana2 lah, ye lah nak tgk cam ner gelagat org nak jadi artis kan. bnyk dramanya, yang sakan duk main dgn kamera tersembunyi dan tak sembunyi kan. dgn belajar tariannye eeee sukanya tgk cikgu linda jasmine ajar dorg menari five six seven eight....kalau aku yg pompuan ni suka tgk cikgu linda yg cantik jelita seksi tu so apa lagi korg yg lelakinya kan hehehehe

tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sekarang aku rasa af ni mcm dah tak menarik minat utk ditonton...tak tau lah mungkin dah suram kut.... errr ataupun aku sendiri yg dah jarang menonton diarinya ataupun konsertnya dgn pelbagai masalah emmm susah nak huraikan kat sini....biar aku je lah yg tau segalanya. aku rasa af ni patut dihentikan terus ataupun kalau nak menarik minat org apa kata org2 astro buatkan best of the best among af student.

dan lagi satu pada pendapat aku la kan....abg aznil tu mmg sesuai utk jadi host af je. sebab aura af tu sendiri dah ada kat abg aznil....org lain mmg kureng la utk jd host kan.

6 ulasan:

Frodo Baggins berkata...

>>____<<

mmg arr suram
cikgu linda dah kawen
x leh usha lama2 dah
wooohaaaa


stacyyyyyyyyyyy yg sexy
mawi yg botak
zahid yg cool!
aril sapel !


((skank x tgok langsung af))

illaieylla berkata...

gimme 5 nain....
akak pun x tgk dah err tp sekali sekali terrrrrr tgk gak hehehe

bkn sbb cikgu linda je kan tp pemilihan pelajarnya cam kureng kan

Zonan berkata...

Assalamualaikum

Senang je nak naik aura AF ni..

Kak Illa kena join AF la..

RAMFC akan jadi ILLAFC.. (sambil kenyit mata kat sue & nain)

Larikkkkkkkkkk.....

illaieylla berkata...

farid mengadaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

miMiE aZiMaSK ^V^ berkata...

sokong!!!! makin lama makin kurang best!!!

illaieylla berkata...

kan mimie kan...
tp mujur la af dah abis ni
emmm tp best lak dgr lagu baru syahid hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails