Pengikut

Selasa, 21 Oktober 2008

Citer paling best di abad ni....


Masa mula2 citer ni ditayang kat tv....aku x berapa heran sgt la bcoz ingat citer ni mcm drama2 yg lain.........ye la yg slow motion je x tau apa kesudahan kan (2 la org ckp tgk dulu baru tau kan hehe)
TAPI bila dah dpt tgk sekali (sayangnya aku dah miss episod pertama n kedua, kalau x silap la) ha terus melekat kat tv. balik keje terus melepak dpn tv menghayati watak junsang & yujin. oleh kerana terlampau menghayati 2..........aku siap blh menangis lagi.
emm bkn sekali tgk je menangis tau tp blh dikatakan aku menangis disetiap episod. mmg tragis btl citer ni.......... romantik abis. ada gak la berangan jap hahaha.
masa duk demam citer ni ha jgn ckp la kalau ada sesapa ajak aku keluar time ni.........emmm sori aku x layan. nak keluar gi mana2 mesti sblm citer ni start or slps abis citer ni. punya la bengang sape yg x ikut citer ni nak ajak aku keluar kan!
lg 1 aku mmg mrh sgt kat watak tambahan kawan dorg yg sorg lelaki sorg ppuan 2 yg try nak cucuk daun..........eiiiii x sesuai la kacau hubungan dorg. mmg benci dgn watak dorg (dlm hati ckp kalau x de watak tempelan 2 pun x pe) tp dah pengarah nak konsep citer ni mcm 2 kan..... so tgk je la haha.
oleh kerana terlampau minat sgt dgn citer ni, so jgn mrh ye tuan director.........aku dah pinjamkan nama watak ni utk diabadikan pd kucing2 kesayangan ku. sampai skrg junsang & yujin tetap hidup di alam realiti (bkn dlm tv je).
aku prnh dihadiahkan cd lagu citer ni oleh kawan keje ku dulu bcoz dia tau psl kegilaan aku ni. ada gak yg bg cd citer ni.............emmm mmg best dpt tgk lg kan.
tp yg lg jeles ada kawan aku 2 dia dpt menang peraduan apa ntah then hadiahnya ialah penerbangan ke korea..........jeng3 dia siap pegi ke lokasi penggambaran citer ni. aduhai siap bergambar lg dgn junsang & yujin (uwaaaaaa jeles sgt)
tp citer ni mmg best............. citer lain x leh lawan dgn citer terbaik di abad ni!

4 ulasan:

sue onn berkata...

kak nik aziz marah letak gambar bercium tu...hahaha..daring tu kak illa

illaieylla berkata...

ha3 minat giler ni tau x

GenusCatasetum berkata...

alahhh....biase la cium2 tu...sayang2.... kan "sebagai seorang manusia, aku sayang padamu"
...cewahhhhh..... muahh..muahhhh utk illa - ><(((:>GC<:)))><

illaieylla berkata...

aah gc.......
muahh muaaahhhhhh 2 u 2

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails